Handelsmissie Azerbeidzjan 22-26 april 2014

Handelsmissie Azerbeidzjan 22-26 april 2014

U kunt zich nu inschrijven voor de handelsmissie voor Azerbeidzjan van 22 t/m 26 april 2014!

Lees meer

3 apr.

Ondernemen

U start een nieuw bedrijf, of uw huidige onderneming is uit haar jasje gegroeid. Greenport Venlo is één van die plekken in Nederland waar ondernemers nog de ruimte krijgen. Als ondernemer vestig je je daar waar het gebeurt.

Meer over ondernemen

Innovatiecentrum

Hulp nodig bij het opstellen en uitwerken van innovatieve ideeën en projecten? Innovatiecentrum Greenport Venlo koppelt ondernemers aan onder meer onderzoeksinstanties, onderwijs, kennisinstellingen en financiers.

Meer over innoveren

Werken en studeren

Greenport Venlo is een regio die continu op zoek is naar mensen met visie. Met kansen voor goed opgeleide starters, maar ook voor wie nog een goede opleiding zoekt. Een regio waar het bovenal goed leven is.

Meer over werken en studeren

Nieuwe editie van de nieuwsbrief Greenport Venlo verschenen -

5 maanden geleden

@Greenportvenlo

Weer elf gehonoreerde innovatieprojecten LimburgMakers

Eind december 2013 heeft in het LimburgMakers-programma de tweede beoordelingsronde plaatsgevonden voor innovatieprojecten. Er werden tien projecten goedgekeurd. De nieuwe tien toekenningen komen in totaal op een subsidiebedrag van ruim 822.000 euro en inclusief de bijdragen van de deelnemende wordt er voor meer dan 3,5 miljoen euro aan innovaties in gang gezet.

15 jan.

Lees meer

Fuijan delegatie bezocht Greenport Venlo op 12 maart 2014

Een agrarische delegatie uit Fuijan provincie (China) heeft een bezoek gebracht aan Greenport Venlo om zo te leren van het hoge niveau en actuele ontwikkelingen van de Nederlandse tuinbouw.

3 apr.

Lees meer

InnovAward

Kijk op www.innovaward.nl voor laatse info over InnovAward..
Lees meer→

Jobcenter voor Greenport Venlo opgericht

De publieke organisaties die actief zijn op de Noordlimburgse arbeidsmarkt, hebben hun krachten gebundeld in het JobCenter Greenport Venlo. De samenwerkende partners beogen hiermee bedrijven die zich in Greenport Venlo gaan vestigen, vlot en soepel te voorzien van de beste medewerkers en ze de daaraan verbonden rompslomp uit handen te nemen. Hiermee wordt invulling gegeven aan de behoefte bij nieuwe werkgevers aan één centraal aanspreekpunt waar zij terecht kunnen met hun personeelsvraagstukken. Het is een belangrijk initiatief in het versterken van het vestigingsklimaat binnen Greenport Venlo.

20 nov.

Lees meer

30.000 euro voor acht innovatieve projecten

Acht Limburgse ondernemers en consortia ontvingen donderdag 21 november uit handen van Gouverneur drs. Theo Bovens de InnovAward 2013. De prijswinnaars zijn gekozen uit tientallen vindingen die zijn geboren tijdens de Floriade vorig jaar. De innovaties, vooral op het gebied van voeding, diervoer en transport, hebben geleid tot succesvolle introducties van producten.

 

 

 

 

 

 

21 nov.

Lees meer

Meer artikelen » Klik hier