Succesvolle energiezuinige en innovatieve bijeenkomst Smart Spaces en 2ConnectBusiness

Succesvolle energiezuinige en innovatieve bijeenkomst Smart Spaces en 2ConnectBusiness

25 juni jl. heeft er een grensoverschrijdende bijeenkomst bij Fraunhofer in...

Lees meer

17 jul.

Ondernemen

U start een nieuw bedrijf, of uw huidige onderneming is uit haar jasje gegroeid. Greenport Venlo is één van die plekken in Nederland waar ondernemers nog de ruimte krijgen. Als ondernemer vestig je je daar waar het gebeurt.

Meer over ondernemen

Innovatiecentrum

Hulp nodig bij het opstellen en uitwerken van innovatieve ideeën en projecten? Innovatiecentrum Greenport Venlo koppelt ondernemers aan onder meer onderzoeksinstanties, onderwijs, kennisinstellingen en financiers.

Meer over innoveren

Werken en studeren

Greenport Venlo is een regio die continu op zoek is naar mensen met visie. Met kansen voor goed opgeleide starters, maar ook voor wie nog een goede opleiding zoekt. Een regio waar het bovenal goed leven is.

Meer over werken en studeren

Nieuwe editie van de nieuwsbrief Greenport Venlo verschenen -

11 maanden geleden

@Greenportvenlo

Braziliaanse logistieke delegatie bezoekt Greenport Venlo op 7 april 2014

In navolging van het bezoek van een Braziliaanse logistieke missie vorig jaar zal er op 7 april wederom een Braziliaanse delegatie Greenport Venlo bezoeken. Het is mogelijk om in contact te komen met de Braziliaanse delegatieleden tijdens een diner in het Parkhotel in Horst.

3 apr.

Lees meer

Geen extra belasting op leidingwater

Via het bestuurlijk overleg van Greenport Holland Overheden waar de heren Twan Beurskens, Provincie Limburg en Kees van Rooij, burgemeester Horst aan de Maas namens de Stichting Greenport Venlo deel van uitmaken heeft een succesvolle lobby plaatsgevonden om het voornemen om vanaf 1 juli 2014 belasting te gaan heffen op het gebruik van leidingwater niet te laten ingaan.

16 jun.

Lees meer

InnovAward

Kijk op www.innovaward.nl voor laatse info over InnovAward..
Lees meer→

Leerlingen Technasium ontwikkelen game tegen voedselverspilling

Dertig leerlingen van de opleiding Technasium (havo-/vwo-niveau) aan College Den Hulster in Venlo waren op 6 november 2013 te gast in de Innovatoren voor de start van een creatieve opdracht rond voedselverspilling. Op uitnodiging van de stichting Greenport Venlo gaan de leerlingen een bijdrage leveren aan het Europese project FoRWaRD door ideeën voor een game rond inperking van verspilling in de voedselketen uit te werken.

21 nov.

Lees meer

Weer elf gehonoreerde innovatieprojecten LimburgMakers

Eind december 2013 heeft in het LimburgMakers-programma de tweede beoordelingsronde plaatsgevonden voor innovatieprojecten. Er werden tien projecten goedgekeurd. De nieuwe tien toekenningen komen in totaal op een subsidiebedrag van ruim 822.000 euro en inclusief de bijdragen van de deelnemende wordt er voor meer dan 3,5 miljoen euro aan innovaties in gang gezet.

15 jan.

Lees meer

Meer artikelen » Klik hier