Duits-Nederlandse Handelsdag 19 november a.s.

Duits-Nederlandse Handelsdag 19 november a.s.

Op 19 november a.s. vindt de Duits-Nederlandse handelsdag in het Borussia-Park in...

Lees meer

13 nov.

Ondernemen

U start een nieuw bedrijf, of uw huidige onderneming is uit haar jasje gegroeid. Greenport Venlo is één van die plekken in Nederland waar ondernemers nog de ruimte krijgen. Als ondernemer vestig je je daar waar het gebeurt.

Meer over ondernemen

Innovatiecentrum

Hulp nodig bij het opstellen en uitwerken van innovatieve ideeën en projecten? Innovatiecentrum Greenport Venlo koppelt ondernemers aan onder meer onderzoeksinstanties, onderwijs, kennisinstellingen en financiers.

Meer over innoveren

Werken en studeren

Greenport Venlo is een regio die continu op zoek is naar mensen met visie. Met kansen voor goed opgeleide starters, maar ook voor wie nog een goede opleiding zoekt. Een regio waar het bovenal goed leven is.

Meer over werken en studeren

Nieuwe editie van de nieuwsbrief Greenport Venlo verschenen -

ongeveer 1 jaar geleden

@Greenportvenlo

Braziliaanse logistieke delegatie bezoekt Greenport Venlo op 7 april 2014

In navolging van het bezoek van een Braziliaanse logistieke missie vorig jaar zal er op 7 april wederom een Braziliaanse delegatie Greenport Venlo bezoeken. Het is mogelijk om in contact te komen met de Braziliaanse delegatieleden tijdens een diner in het Parkhotel in Horst.

3 apr.

Lees meer

Venlo-Venray logistieke hotspot #1

Regio Venlo-Venray prolongeert dit jaar logistieke hotspot nummer 1 positie van Nederland. Een panel van 25 experts gaf Venlo-Venray de meeste punten op vier van de in totaal zes criteria, op basis waarvan de hotspot ranking tot stand komt. Grote verrassing is Tilburg-Waalwijk dat voor het eerste sinds de start van deze verkiezing in 2005 op de tweede plaats is geëindigdVoor de zevende keer in het tienjarig bestaan van de uitverkiezing logistieke hotspot Nederland is Venlo-Venray als nummer 1 geeindigd.

16 jun.

Lees meer

InnovAward

Kijk op www.innovaward.nl voor laatse info over InnovAward..
Lees meer→

Leerlingen Technasium ontwikkelen game tegen voedselverspilling

Veertig leerlingen van de opleiding Technasium (Havo-/Vwo-niveau) aan College den Hulster in Venlo waren op 14 januari 2014 te gast in de Innovatoren voor de afsluitend presentatie van een creatieve opdracht rond voedselverspilling.

10 feb.

Lees meer

Weer elf gehonoreerde innovatieprojecten LimburgMakers

Eind december 2013 heeft in het LimburgMakers-programma de tweede beoordelingsronde plaatsgevonden voor innovatieprojecten. Er werden tien projecten goedgekeurd. De nieuwe tien toekenningen komen in totaal op een subsidiebedrag van ruim 822.000 euro en inclusief de bijdragen van de deelnemende wordt er voor meer dan 3,5 miljoen euro aan innovaties in gang gezet.

15 jan.

Lees meer

Meer artikelen » Klik hier