Greenport Business Park

Kavels op maat op zichtlocatie

Op een zichtlocatie aan de rand van de Greenportlane en de A73 kunnen bedrijven zich vestigen in een natuurrijke omgeving. In dit gebied wordt een volledig businesspark ontwikkeld met kleinschalige kavels op maat. Deze kavels worden in onderling overleg verdeeld.

Greenport Business Park ligt in de buurt van de Brightlands Campus Greenport Venlo. Bedrijven die zich hier vestigen kunnen dan ook volop gebruik maken van de expertise die op deze campus aanwezig is voor eigen bedrijfsontwikkelingen.

Laat u informeren over de mogelijkheden.

GreenportBusinessParkbedrijfskavelbouwgrondvenlovrijekavelindelingBrightlandsGreenportlane1.jpg
Ceyes-0301 Greenport Business Park Venlo bedrijfskavel bedrijventerrein bij Brightlands Campus aan A73.JPG

Verkoop en begeleiding vestiging

Ceyes opende in 2020 een circulaire productiehub. Ed de Koning van Ceyes: "Ik kijk terug op een proces dat soepel verlopen is. Dankzij de samenwerking met het ontwikkelbedrijf is alles gegaan zoals we wilden. Met name de korte lijnen met de gemeente zijn waardevol."
Ceyes is een van de bedrijven die zich vestigde op het Greenport Business Park. In de productiehub wordt rubber van oude kunstgrassvelden getransformeerd tot RPR-panelen die worden gebruikt bij de aanleg van groene daken. Lees hieronder meer over het vestigingsproces en Ceyes.

Neem contact met ons op voor meer informatie