Agri Business Park Greenport

Met het Agri Business Park biedt Ontwikkelbedrijf Greenport Venlo een 40 ha groot gebied voor bedrijven die zich focussen op agro, food en techniek.

Uitstekende vestigingslocatie

Het Agri Business Park ligt binnen Greenport Venlo. Greenport Venlo is een van oorsprong agrarisch gebied met (glas)tuinbouw, boomteelt, akkerbouw en veeteelt. Het Agri Business Park kenmerkt zich door de prima vestigingscriteria. Het gebied kent een uitstekende bereikbaarheid en een gunstige ligging voor afzetmarkten. Er is geen vaste kavelindeling waardoor een flexibele invulling van het gebied mogelijk is. Bekijk hier de beschikbare kavels.

Door de ligging bij de Brightlands Campus Greenport Venlo is dit gebied aantrekkelijk voor innovatieve ondernemers. Het Agri Business Park biedt ruimte voor nieuwe ideeën en we denken graag mee u mee zodat u nog beter op de markt kunt inspelen.

Adequate opleidingen

Naast een goede vestigingslocatie, zijn ook medewerkers bepalend voor het succes van een organisatie. Zo heeft Greenport Venlo het JobCenter Greenport Venlo dat in de vraag naar geschikt personeel kan voorzien. Lees meer over het JobCenter. Daarnaast zijn er verschillende opleidingen in de omgeving die zich richten op agrarische sector. Zo heeft Venlo de HAS Hogeschool en Maastricht University, Horst het Citaverde College en Nijmegen het Helicon.

 

Agri-Business-Park

  Neem contact met ons op voor meer informatie