Greenport Bikeway

Gezond, Veilig, Snel, Duurzaam en Kostenbesparend! Slechts enkele redenen om de fiets te pakken en gebruik te maken van Greenport Bikeway, de fietsroute die station Horst-Sevenum met station Venlo verbindt.

Veilig, snel en comfortabel

De Greenport Bikeway is een snelfietsroute, waarmee veilig, snel en comfortabel, zonder onnodige bochten, naar de eindbestemming gefietst wordt. De aangelegde paden zijn breed, geasfalteerd en voorzien van duidelijke bewegwijzering. De route start vanuit station Venlo en gaat van daaruit door een mooie omgeving naar station Blerick. Na dit station splitst de snelfietsroute zich in een zuidelijke tak en noordelijke tak en gaat hiermee door en om de Tradeports richting station Horst-Sevenum. Het zuidelijke deel van de route is circa 12 km lang. Het noordelijke deel van de route is ongeveer 15 km.

De Greenport Bikeway zorgt nu al voor een veilige fietsroute door Trade Port Noord. In 2019 is ook de fietsbrug over de Greenportlane klaar.

Voor een veilige fietsverbinding werd in het voorjaar 2017 een fietstunnel onder de spoorlijn Eindhoven-Venlo aangelegd. Bekijk in de film hoe het 700 ton zware tunneldeel onder het spoor werd geschoven.

Route

Fietskaart TPN

  Neem contact met ons op voor meer informatie