Vastgoed: Innovatoren

Noord-Limburg op de kaart

De regio Noord-Limburg wilde een aantal jaren geleden iets groots doen en zich op landelijke schaal profileren. Dit leidde onder andere tot het begin van de bouw van de elf verdiepingen tellende Innovatoren in 2010 die nu deel uitmaakt van de Brightlands Campus.

De Innovatoren fungeerde als ingang voor de Floriade Venlo in 2012.

Lees hier het verhaal van de architect Jo Coenen.

Innovatie toren (6) - kopie LR

Centrum van kennis en innovatie

De Innovatoren is een moderne business community waarin diverse bedrijven zijn gevestigd. Doordat de gevestigde bedrijven een goede mix uit diverse sectoren vormen, versterken en inspireren ze elkaar. De Innovatoren werkt als een échte verbinder. Het unieke gebouw kent een uitstekende bereikbaarheid en is op een moderne manier ingericht.
 

Onderdeel van Brightlands Campus Greenport Venlo

De Innovatoren is één van de gebouwen op Brightlands Campus Greenport Venlo. Op de campus werken vernieuwers uit MKB, grootbedrijf, start-ups, wetenschappers en studenten samen aan innovaties op het gebied van gezonde en veilige voeding, future farming en bio-circulair. Meer informatie: Brightlands Campus Greenport Venlo

Zoekt u een ruimte voor een event in de Villa Flora of Innovatoren?   Neem dan contact op met het Servicepunt tel. 077 3968380.

“Bij de bouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen”

Voor de energieopwekking wordt tot op de dag vandaag nog gebruik gemaakt van duurzame energiebronnen: de toren is energieneutraal!

Duurzaamheid een belangrijke pijler

Bij de bouw van de Innovatoren is voortdurend rekening gehouden met duurzaamheid. Vanaf dag één hebben de designer en engineer samengewerkt om duurzaamheid op zo veel mogelijk plekken terug te laten komen.

Bij de bouw is gebruik gemaakt van duurzame materialen en voor de energieopwekking wordt tot op de dag vandaag nog gebruik gemaakt van duurzame energiebronnen: de toren is energieneutraal! 

Contact

Tel. +31 (0)77 396 83 80
E-mail: servicepunt@greenportvenlo.nl
Sint Jansweg 15
5928 RC, Venlo

  Neem contact met ons op voor meer informatie