Vestigen op de Brightlands Campus Greenport Venlo

Bijna alles is mogelijk en eenmaal gekozen is niet definitief.

Netwerkorganisatie 

Op Brightlands Campus Greenport Venlo vindt u state-of-the-art laboratoria, onderzoeksfaciliteiten, kantoorruimten, training- en vergaderfaciliteiten voor studenten, docenten, onderzoekers, startups en ondernemers uit de regio. De campus biedt daarnaast ook vestigingsmogelijkheden voor groeiende bedrijven en bedrijven van elders die deel uit willen maken van dit unieke ecosysteem. Een buitengewone netwerkorganisatie die de eisen van het bedrijfsleven, innovaties, ontwikkeling en implementatie van nieuwe bedrijfsconcepten en verdienmodellen koppelt aan de knowhow van onderwijsinstellingen.

evenement4aangekocht.JPG
evenement1aangekocht.JPG

Vestigingsmogelijkheden

Wilt u deel uitmaken van het Brightlands ecosysteem op de campus Greenport Venlo? Op zoek naar een kantoor, R&D ruimte, laboratorium, werkplek of bouwkavel? Er zijn op de campus mogelijkheden voor 1 werkplek, ruimtes vanaf 24 m2 tot en met een eigen perceel op het campusterrein. Een nieuw pand voor uw bedrijf behoort daarmee ook tot de mogelijkheden.

U vindt mogelijkheden in de campusgebouwen Villa FloraInnovatoren, Brighthouse en Brightworks. Daarnaast is er op het campusterrein een ruime keuze uit bedrijfskavels op maat voor uw eigen bedrijfsgebouw.

 

Contact

Voor meer informatie over vestigingsmogelijkheden kunt u contact opnemen met:

Campus Vastgoed Greenport Venlo
Joland Slangen of Bionda Coumans
Tel. +31 (0)77 8503450
E-mail: info@greenportvenlo.nl
Villaforaweg 1
5928 SZ Venlo

 

Brightlands Campus Greenport Venlo
Esther Gootzen
Tel. +31 (0)77 8503361
E-mail: brightlandsvenlo@brightlands.com
Villafloraweg 1
5928 SZ Venlo