Werken voor Campus Vastgoed Greenport Venlo

Voor een uitdagende meewerkstage zoeken we een HBO-stagiair Commerciële Economie, Marketing en/of Communicatie. Het betreft de periode februari t/m juni 2020 (exacte periode in overleg, voor ongeveer 32-40 uur per week).

Functiebeschrijving

Ben jij leergierig en op zoek naar een boeiende en uitdagende (meewerk) stageplek? Wij zijn een vastgoedbedrijf en een ontwikkelbedrijf. Het vastgoedbedrijf ontwikkelt en beheert onder andere de Brightlands Campus Greenport Venlo waar vernieuwers uit MKB, grootbedrijf, startups, wetenschappers en studenten samen werken aan innovaties op het gebied van gezonde en veilige voeding, future farming en bio-circular economy. Volg je een studie in de richting van marketing, communicatie of commerciële economie en wil je ervaring opdoen door mee te werken in ons team? Dan komen we graag met je in contact!

Je ondersteunt de MarComprofessional bij operationele werkzaamheden voor beide bedrijven. Tijdens deze stage staat de optimalisatie van de klantcommunicatie en marketingcommunicatie centraal. Dit is de communicatie met de bedrijven en instellingen die op de campus zijn gevestigd of zich willen vestigen, maar ook externe bedrijven die hun meeting of event op de campus organiseren. Hiervoor werk je nauw samen met het facilitair team van de campus. Ook ontwikkel je content (video, fotografie en tekst) en plaats je deze in de systemen van de verschillende tools.

En extra leuk: we houden van een frisse blik en creatieve, maar vooral effectieve oplossingen.

Hoe ga je dat doen?

Je ondersteunt het facilitair team bij aanvragen voor hun communicatie en marketing.

Je doet voorstellen voor de verbetering van de klantcommunicatie. Klantgericht communiceren staat hierbij centraal en je ondersteunt in de uitvoering.

Voor onze social media kanalen en narrowcasting maak je ook korte filmpjes met je telefoon en zorgt je voor aansprekende fotocompilaties en teksten.

Je beheert onze beeldbanken.

Je beheert een deel van de narrowcasting.

Je doet voorstellen voor de communicatie- en marketingmaterialen.

Je houdt onze website mee up to date.

Je ondersteunt bij alle voorkomende werkzaamheden op de MarCom-afdeling.

Wie zoeken we

Je bent een derdejaars HBO-student in de richting van marketing, communicatie of commerciële economie.

Je hebt goede kennis van: Word, Excel, Powerpoint en Outlook.

Je bent op zoek naar een meewerkstage van 32-40 uur in de week in de periode januari-juni (exacte periode in overleg).

Je stapt gemakkelijk op mensen af om informatie op te halen, bent leergierig, heel zelfstandig, proactief en hebt echt zin in deze stage.

Je beheerst de Nederlandse taal perfect, zowel mondeling als schriftelijk.

Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.

Wij bieden jou

Een inspirerende werkomgeving in Venlo

Enthousiaste collega’s die jouw hulp erg op prijs stellen.

Een stagevergoeding.

Interesse?

Neem contact op met Marion Poulussen door een bericht te sturen naar m.poulussen@greenportvenlo.nl waarin je meer vertelt over jezelf, jouw vaardigheden, competenties en hoe je deze stage en de invulling daarvan ziet.

Wij kijken uit naar jouw reactie!