Parc Zaarderheiken

Parc Zaarderheiken wordt ontwikkeld tot een veelzijdige en duurzaam natuurgebied met recreatiemogelijkheden. Een unieke, groene omgeving waar natuur, recreatie en straks ook horeca samenkomen. Geniet nu al in alle rust van de natuur en zoek straks met je collega’s, vrienden of familie de gezelligheid op van het natuurpaviljoen of ontmoet nieuwe vrienden op de golfbaan. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Parc Zaarderheiken is een uniek gebied waar tweehonderd hectare bos, heide, stuifduinen, beekdal en cultuur gecreëerd, beheerd en beschermd wordt.

Beleven en ondernemen komen hier samen. Het landschapspark is een groene oase van rust en onthaasting naast de bedrijfsterreinen. Parc Zaarderheiken grenst aan de Brightland Campus Greenport Venlo en Trade Port Noord in Venlo Noord-West, tussen de A73 en de A67. Een waardevolle ligging met uitstekende bereikbaarheid.

In een bosgebied binnen Parc Zaarderheiken zijn grafheuvels ontdekt. 
Het plan is om de grafheuvels en cultuurhistorische karresporen uit de Middeleeuwen opnieuw zichtbaar te maken. Kijk ook eens op Parc Zaarderheiken.