Duurzame stappen gezet? Zet je bedrijf op de kaart.

Heb jij je bedrijfspand laten isoleren? Of heb je ervaring met een warmtepomp, een groendak of een andere duurzame maatregel? Meld je bedrijf dan gratis aan op de website van de Nationale Duurzame Bedrijven Route! Zo zet je jouw bedrijf eens op een andere manier op de kaart en help je andere ondernemers verder. 

Op jouw bedrijfsprofiel kun je laten zien welke duurzame stappen in jouw bedrijf zijn gezet en hoe deze bevallen. Jouw bedrijf is dan als duurzame onderneming  – tussen meer dan 175 andere koploperbedrijven – zichtbaar op het platform.

Meld je bedrijf gratis aan
Een bedrijfsprofiel op de Duurzame Bedrijven Route heeft veel voordelen. Zo ontstaan er extra netwerkmogelijkheden, inspireer je andere ondernemers en krijg je een podium voor jouw mooie duurzame prestaties. Op de communicatiekanalen van de Duurzame Bedrijven Route worden regelmatig verschillende duurzame voorbeeldbedrijven uitgelicht. 

Meld je bedrijf gratis aan via: https://platformduurzamebedrijven.nl/aanmelden/ 

Inspiratie opdoen? Bekijk de andere 175 koploperbedrijven 
Aan het oriënteren op isolatiemaatregelen, circulariteit of verwarmen en koelen met een warmtepomp in je bedrijfspand? Neem eens een kijkje bij één van de 175 duurzame koplopers op de Duurzame Bedrijven Route. Via de button ‘Stel een vraag’ kun je jouw vragen meteen stellen: https://platformduurzamebedrijven.nl/bedrijven/ 

Schakel tussen beginners en koplopers
De Nationale Duurzame Bedrijven Route is een onafhankelijk platform waar ondernemers hun ervaringen, tips en vragen over het verduurzamen van hun bedrijf delen. Het doel is om beginners en duurzame koplopers met elkaar in contact te brengen. De Duurzame Bedrijven Route werkt samen met gemeenten, provincies en de Rijksoverheid. Kijk voor meer informatie op: https://platformduurzamebedrijven.nl/