Locatie gewijzigd!!! Uitnodiging informatieavond Veilig Venlo

Camerabewaking in combinatie met collectieve surveillance

Voor ondernemers Tradeport Noord en Noorderpoort Venlo.

Op initiatief van Ondernemend Venlo is in 2014 gestart met het cameraproject Veilig Venlo. Behalve de camerabewaking vinden er ook collectieve surveillanceritten plaats door Securitas en Intergarde/Fortas.Doel is een betere beveiliging van de openbare ruimte van de bedrijventerreinen. Omdat het nog niet voor alle ondernemers duidelijk is waar Veilig Venlo voor staat en wat het oplevert, zijn er voor de ondernemers op deze bedrijventerreinenin januari 2018 twee informatieavonden.
- 29 januari; Businesspark Trade Port
-
31 januari; Businesspark Noorderpoort
Deze avonden zijn bedoeld om de ondernemers te informeren en uiteraard alle vragen te beantwoorden. De bijeenkomsten vinden plaats in de Innovatoren, St. Jansweg 15in Venlo. Bij de Innovatorenis er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. We starten om 17.30 uur en om uiterlijk 19.30 uur sluiten we af. Voor een broodje wordt gezorgd.

Aanmelden
U kunt zich tot maandag29januari 2018 aanmelden door een mail te sturen naard.muller@greenportvenlo.nlmet vermelding van de datum van de bijeenkomst. Voor meer vragenkunt u contact opnemen met Dyantha Muller, tel. 06 15 14 03 27. Uiteraard kunt ook contact met haar opnemen om een afspraak te plannen.