Rob Verhoeff interim-directeur

Per  1 januari ben ik gestart als interim-directeur bij BV Ontwikkelbedrijf Greenport Venlo. Mijn rol is bedoeld voor de periode tot en met juni.

Ik ben al sinds 1997 actief in de gebiedsontwikkeling, in eerste instantie voornamelijk in een financiële rol. Gedurende de jaren heb ik echter ook verschillende andere rollen vervuld. Vanaf 2005 ben ik betrokken geraakt bij de ontwikkeling van werklocaties in de Schipholregio (SADC). In 2010 is mijn betrokkenheid verder uitgebreid met de werklocatie die tegenwoordig bekend staat als Lelystad Airport Businesspark. Van december 2015 tot en met januari 2020 heb ik hier de rol van projectdirecteur vervuld. Sinds 1 juni 2022 ben ik actief als directeur van RvR Limburg Beheer BV (Ruimte voor Ruimte) binnen de provincie Limburg.

Vanwege mijn jarenlange betrokkenheid bij de ontwikkeling van meerdere werklocaties, vind ik het ontzettend leuk om nu een bijdrage te mogen leveren aan de toonaangevende ontwikkeling in Greenport Venlo. Ik kijk ernaar uit om mijn kennis en ervaring in te zetten en samen te werken met het team het Ontwikkelbedrijf Greenport Venlo.

Rob Verhoeff