Uitnodiging voor ondernemers

๐—ข๐—ป๐˜๐˜„๐—ถ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฑ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐—ป ๐—ธ๐—น๐—ฎ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿณ ๐—ถ๐—ป ๐—ง๐—ฟ๐—ฎ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฃ๐—ผ๐—ฟ๐˜ ๐—ก๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ
Klaver 7 is het gebied tussen de Venloseweg en Traffic Port in Sevenum. Een belangrijk deel van het gebied is bedoeld voor lokale en regionale bedrijven die zich op deze locatie kunnen vestigen of doorgroeien. Mede op basis van een marktonderzoek wordt nu een plan uitgewerkt voor ยฑ 56 hectare nieuw bedrijventerrein. De bedoeling is dat dit najaar de daarvoor noodzakelijke ruimtelijke procedures worden gestart.

Graag horen we of dit ontwerp met kavels van verschillende omvang aansluit bij de ruimtelijke wensen en behoefte die u als ondernemer heeft.

Van de drie geplande bijeenkomsten is er nog ruimte op:
๐—ช๐—ผ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿฒ ๐˜€๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ
of
๐——๐—ถ๐—ป๐˜€๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿญ๐Ÿต ๐˜€๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ

Tijdstip: 19.00-21.00 uur
Locatie: Hoeve Rosa, Weidekamer
Grubbenvorsterweg 66, 5975 RB Sevenum

๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—บ๐—บ๐—ฎ:
- Introductie Ontwikkelbedrijf Greenport Venlo
- Resultaten marktonderzoek naar de toekomstige ruimtebehoefte van bedrijven
- Toelichting op het ontwerp van bedrijventerrein klaver 7
- Uw mening en feedback

๐——๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐—ป๐—ฎ๐—บ๐—ฒ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—บ๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด
Geรฏnteresseerd? Stuur dan voor 1 september een e-mail naar info@greenportvenlo.nl met daarin uw naam en de naam van uw bedrijf. Graag in de onderwerpregel de datum van de bijeenkomst vermelden.

๐—˜๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐—ธ๐—ผ๐—บ๐˜€๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜„๐—ผ๐—ป๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ด๐—ฒรฏ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐—ผ๐—ธ๐˜๐—ผ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฝ๐—น๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€. ๐—›๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ผ๐—น๐—ด๐˜ ๐—ถ๐—ป ๐˜€๐—ฒ๐—ฝ๐˜๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ.