Fietsroutes

Sta tijdens de verschillende fietsroutes door Greenport Venlo versteld van de mooie natuur in Parc Zaarderheiken, Kraijelheide, het dal van de Groote Molenbeek, de heidelandschappen, maar ook tussen en op de bedrijventerreinen. Een rustpauze? Stop dan even bij de monumenten die herinneren aan een historisch verleden. Je vindt de routes hier:

Rondje Greenport  52 km
Maak op een verrassende manier kennis met het ontwikkelgebied Greenport Venlo dat maar liefst 54 km2 groot is. Ontdek de duurzame en groene bedrijventerreinen, de nieuwe natuur en de recreatiemogelijkheden. Je fiets veel over vrij liggende fietspaden.  Je kunt de route ook splitsen in twee delen: het Rondje Greenport Noord en het Rondje Greenport Zuid.  Voor het hele rondje Greenport volg je de bordjes Greenport Noord ten noorden van de spoorlijn Venlo-Eindhoven en die van Rondje Greenport Zuid ten zuiden van de spoorlijn.
Wij maakten deze fietsroutes samen met Stg. landschap Horst aan de Maas. 
Klik hier voor de routes en de GPX-bestanden.

Daarnaast is er een nog kortere fietsroute van 19 km door Parc Zaarderheiken en Trade Port Noord, het groenste en één van de meest duurzame bedrijventerreinen van Nederland. 
Nog sportiever? Bekijk dan onze MTB-route.
Bekijk via de links hieronder de routes en download daar ook het gpx-bestand:
Parc Zaarderheiken en Trade Port Noord  19 km
MTB Greenport Venlo  14 km

Ken jij onze Greenport Bikeway al? Dit is een snelfietsroute waarmee werknemers in het gebied veilig, snel en comfortabel naar hun werk kunnen fietsen. Niet alleen werknemers uit ons gebied kunnen gebruik maken van de fietsroute, ook jij als recreant!